Van, ami a Bentley-nek sem megy

Visszahívják a Bentley Bentaygákat, hogy rendesen meghúzzanak néhány csavart

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néha igazi apróságokon tudnak elcsúszni még a luxusautó-gyártók is. A Bentley most néhány csavar miatt kénytelen visszahívni batár szabadidő-autóját.


Éppen az aprólékosságuk miatt annyira drágák a Bentley-k, meg persze a nemes anyaghasználat is közrejátszik. Most mégis egy apró oda nem figyelés miatt kell visszahívni 1619 darab Bentaygát. A Bentley Crewe-i gyárában ugyanis nincsenek dokumentációk arról, hogy meghúzták-e a hátsó üléseket a padlóhoz rögzítő csavarokat. Egy ilyen figyelmetlenség az ülés kiszakadásához is vezethet egy balesetnél, szerencsére erre még nem volt példa, pusztán a jegyzőkönyv hiánya tűnt fel.
Hirdetés
Csak Angliában 239 Bentley SUV érintett, tulajdonosaik bármikor bevihetik ellenőrzésre autójukat. A Bentley még idén szeretne eladni 5500 darabot a méretes Bentaygából, amit már a Mansory is meggyurmázott kicsit. A Bentley első SUV-ja egyben a márka első dízel modelle is, miután nemrég bemutatkozott az Audi Q7 motorjával szerelt gázolajos változat. Szégyenkezésre ugyan azzal sincs ok, ugyanis 4,8 másodperc alatt képes 100 km/h-ra gyorsítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 23:58
    Permalink

    “Éppen az aprólékosságuk miatt annyira drágák a Bentley-k…”

    Szerintem nagyon sokat vesztett mára a Bentley régi fényéből és exkluzivitásából – csak egy VW-konszernes elemekből összelegózott, már csak nevéből élő kamu luxusmárka. Arról nem is beszélve, hogy modelljeik úgy néznek ki, mint saját maguk kínai kópiái:)

Vélemény, hozzászólás?