Van feljebb: G-Power Mercedes-Benz S 63 Coupé

705 lóerős teljesítményt préselt ki a G-Powert az S 63 Coupé Merciből

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bi-Tronik 5 V1 névre keresztelte a német tuningcég azt a teljesítménycsomagot, amit a Mercedes-Benz S63 Coupéhoz készített el.


A G-Power leginkább BMW tuningjairól híres, most azonban egy Mercedes-Benz S 63 Coupét vett kezelésbe. A Bi-Tronik 5 V1 névre hallgató csomaggal az 5,5 literes V8-as 585 lóerejét 705-re, nyomatékát kerek 1000 Nm-re növelték. A gyorsuláson a plusz 120 lóerő nem sokat javított, csupán 0,1 másodperccel rövidebb a 0-100 km/órás sprintidő, ami 3,8 másodperc. A sebességmérő az elektronikus korlátozás kiiktatása után 330 km/óráig képes felkúszni.
Hirdetés

A plug & play tuningbox egyszerűen installálható, mindössze a gázreakcióra van hatással, a motor összes vezérlési és diagnosztikai jellemzőjét változatlanul hagyja. A gyári szoftverfrissítés is gond nélkül elvégezhető az autón, a Bi-Tronik 5 V1 pedig egyszerűen, minden következmény nélkül eltávolítható. A G-Power 5600 eurót (kb. 1,7 millió forint) kér az egységért. Ezen túl 21 vagy 23 colos könnyűfémfelniket is választhatunk tőlük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?