Variációk a Juliskára – 4 Alfa Giulia, ami ma csak álom

X-Tomi elkészítette az Alfa Romeo Giulia eddig nem látott változatait

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Alfa Romeo kupét és kombit nagy valószínűséggel fog készíteni az Giuliából, de a kabrió és a versenyváltozat egyelőre csak fantázia.


Ezernyi kémfotó után idő előtt lebukott az Alfa Romeo Giulia, aztán persze rendes képeken is megnézhettük. A hivatalos bemutatóval rögtön belecsaptak a közepébe; lesz belőle igen erős és gyors változat is, az 510 lóerős, Ferrari V6-tal hajtott Quadrifoglio Verde. Amiről viszont még nem tudhatunk, hogy a hagyományos, négyajtós szedán karosszéria mellett számíthatunk-e egyéb kivitelekre. A virtuáltuner munkáját persze ez a várakozás csak erősíti. X-Tomi rögtön négyféle lehetséges változattal állt elő a Giuliából.
Hirdetés


A virtuális térben kupévá és kombivá váló Giuliában van a legtöbb potenciál. Az 510 lóerős, összkerekes Quadrifoglio Verde csúcskivitel szedán helyett kupé kiszerelésben igazi ellenfele lehetne a BMW M4-nek. Ugyanez a hajtáslánc Sportwagon kombiként meg az Audi RS4 és a Mercedes-Benz C63 AMG T-modell ellenlábasaként simán megállná a helyét. A kupé és a kombi farát nem dolgozta ki a rajzoló, de az oldalnézetük alapján nagyon csinos mind a kettő. X-Tomi ezek mellett megrajzolta a Giuliát DTM specifikációban és kabrióként is, persze ezekre még inkább úgy gondoljunk csak, mint az Alfa rajongók legvadabb álmaira. A DTM visszatérés nincs tervben, nyitott tetővel meg egyelőre még a Spider bemutatása is odébb van.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?