Végignézte az ablakból, ahogy kihasználják az autóját

Megtippelni is nehéz, mi történhet a zöld Chargerrel, ha csak a fotót látod

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Váratlan élethelyzetek folyton adódnak, és sokszor nehéz rájuk tiszta fejjel reagálni. Ebben az esetben a Challenger tulaja végignézte, ahogy használják az autóját, de hogy mire, azt ő sem hitte el elsőre.


Azt hinnénk, csak Oroszországban történhetnek annyira váratlan események, amire elsőre nagyon nehéz lenne reagálni, ha velünk történne. Az alábbi videó viszont Dallasba repít minket, ahol a zöld Dodge Challenger tulajdonosa a parkoló melletti épületből autóját figyelve azt vette észre, hogy néhány gyanús alak megközelíti azt. A helyzet viszont nem olyan egyszerű, hiszen az egyik srác kezében kamera is van, szóval a lopás, vagy megkárosítás gyanúját elvetette. De akkor mit akarhat ez a ruhában az autóhoz passzoló srác és stábja?
Hirdetés

Videoklipet forgatnak. Egy idegen srác autóját eszközként, vagy inkább háttérként használva. A koncepció vélhetően nem légből kapott, hiszen a sztár rapperünk pólója és cipője is színben szinte tökéletesen passzol az egyedileg átalakított Challengerhez. A dalt sajnos nem halljuk, csak az irodában dolgozók visítva röhögését, akik maguk sem hiszik el, amit látnak. Nem tudni, mi lett a vége, de egész hosszan filmezték őket, végülis, az autóhoz nem értek hozzá, ugyanakkor a rendszám miatt még lehetne hozzájuk pár szava a tulajdonosnak. Ezt az ártatlan cselekedetet viszont nem lehet röhögés nélkül végignézni, lesajnálni persze nem szabad, valahogy el kell kezdeni a szakmát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?