Végre egy pozitív orosz videó! Verekedés helyett lánykérés

Orosz fedélzeti kamerás videó, de ezúttal megrendezett, átveréses lánykéréses

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fenyegető motoros banda, heves szóváltás, de a vége lánykérés lesz. Megrendezett sztori, de teljesen hiteles a menyasszony átverése.


A gonosz motorosbanda leszorítja a Mitsubishi Lancert, miután a szürke kocsi sofőrje láthatólag bénaságból majdnem felöklelt egy motorost. A motoros és az autós ezután heves szóváltásba kezd, a motoros fellöki az autóst, aki a motorháztetőn landol. Itt lép közbe az anyósülésen utazó barátnő, aki érthetően védi párját. A szituáció ott vált hangulatot, amikor emberünk letérdel a hölgy elé, és megkéri a kezét. Kitör a nevetés, az agresszív motoros banda tagjai fütyülnek és tapsolnak, az egyikük meg virágcsokrot szed elő a csomagtartóból. Az átverés sikerült, a válasz igen volt a sajátságos lánykérésen. A sztori az internetezőket körbejáró, vírusszerűen terjedő videókra reflektál. Verekedés, garázdaság, önbíráskodás helyett itt pozitív lett a történet vége.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?