Végre megérkezett James Bond Aston Martinjának LEGO változata!

Ezt az Aston Martin DB5-öt még Sean Connery is megirigyelné!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sok LEGO, illetve James Bond rajongó álma válhat valóra augusztusban, hiszen a LEGO hivatalosan is bejelentette: elkészült a nagy művel, Creator Expert sorozatának legújabb tagjával, a James Bond Aston Martin DB5-öse.

Korábban is írtunk már róla[/url], hogy a LEGO nagy fába vágta a fejszéjét. Maga a készlet 1 290 egyedi darabból áll, és az alkotók nem csak arra ügyeltek, hogy a modell eleganciáját és időtlen kifinomultságát adják vissza, de az 1964-es Goldfingerben látott kémfelszereléseket is igyekeztek beépíteni a modellbe. Annak érdekében, hogy az Aston Martin DB5 LEGO változata minél inkább visszaadja a filmben látottakat, a LEGO szorosan együttműködött a James Bond franchise alkotóival is.
Ennek köszönhetően, akinek sikerül kiraknia a kocsit, nem egy szimpla Aston Martinnal lesz gazdagabb: az autó belsejében a vezetőoldali ajtó paneljébe rejtett telefon, a műszerfalon radarképernyő található, és a hátsó lökhárító hátrahúzásával elérhetővé válik az anyósülés katapult-funkciója is.
Ha mindez még mindig nem lenne elég izgalmas, a küllős kerekek közepéből késeket hozhatunk elő, míg az első sárvédőkön golyószórók kaptak helyet, ami tovább fokozza a 007-es kémhatást. De nem mehetünk el szó nélkül olyan finomságok mellett sem, mint pl. a forgó rendszámtáblák.
Hirdetés

A modell kb. 34 cm hosszúságú és mintegy 10 cm magas, ára várhatóan 49 990 Ft lesz, bolti forgalomban augusztus 1-től lesz elérhető. A LEGO arra számít, hogy a rajongók számára kihívást jelent majd kirakni a modellt, de ha elkészülnek vele, biztosan nem fogják megbánni, hiszen egy valódi műalkotás tulajdonosai lesznek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.07.19. at 21:27
    Permalink

    Imádom a LEGO-t, de a DB5 finom vonalait teljesen lehetetlen LEGO kockákkal visszaadni (hacsak nem 1:3-as méretarányban csinálják meg az autót). Ez a modell elölről inkább a Trabantot juttatja eszembe…

Vélemény, hozzászólás?