Végre megnézhetjük az Alfa Romeo Giuliát

Idő előtt: lebukott az Alfa Romeo Giulia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Dupla szivárogtatással kaphatunk végre valami képet az Alfa Giluiáról. A grafikák állítólag gyáriak, a telefonos képek sutyiban készültek.


Egyszerre verte fel az internetet két fotósorozat is. Az egyiket valami nagyon gagyi telefonnal lőtték a Giuliáról, a másik meg állítólag gyári forrásból csúszott ki. A mobilos képeken állítólag a legerősebb, Quadrifoglio Verde változat látható, amit egy turbós, Ferrari V6-os hajt jó 500 lóerővel. Mivel a tudósítások szerint többször tervezték át az autó külsejét, így még nem lehetünk biztosak, hogy ez a végleges változat. Ettől függetlenül, már ennyi alapján is több forrás temeti az autót, mert szerintük nem lett elég egyedi. Valóban van hasonlóság a látható stíluselemei és a Mazda6, az Infiniti Q50, a Jaguar XE és a Maserati Ghibli külseje között. Ettől függetlenül mi már tényleg nagyon várjuk a jó minőségű, hivatalos képeket és információkat és drukkolunk az Alfának.
HirdetésTetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?