Véleménye nálunk Ferrari-látogatást érhet!

Már 23 000 autós véleményezte nálunk a kocsiját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha autójával szerzett tapasztalatait megosztja velünk, talán éppen Ön lesz az a szerencsés, aki Maranellóba utazhat, a Ferrari Múzeumba!

Talán furcsán hangzik, de a legprofibb tartós tesztelők Önök, tisztelt autótulajdonos olvasók, akik megvesznek, majd napi szinten használnak egy-egy modellt. Az együtt töltött hónapok, évek során valóban minden kiderül, az autó egyaránt adhat okot örömre, bánatra. Használói vélemények szolgáltatásunkkal az a célunk, hogy városi legendák - javítás nélkül egymillió kilométert futott Mercedesek, 2 litert fogyasztó Suzukik, 20 éve szervizt nem látott Toyoták és hasonló mesetörténetek - helyett valós információkkal segíthessünk minden autóvásárlót, illetve érdeklődőt. Adatbázisunkban már több mint 23 000 tulajdonos adatlapja szerepel, akik használói véleményükkel hozzájárultak a legnagyobb autósteszt születéséhez, de mi nem szeretnénk megállni, hiszen minél többen csatlakoznak hozzánk, annál hitelesebb kép rajzolódik ki az adatokból.

Most azonban nem csak az autós közösség ügye a tét, játékra hívunk mindenkit, aki még nem töltötte ki az Autónavigátor adatlapját. A feladat egyszerű, nincsen semmilyen plusz elvárásunk, csupán annyit kérünk, ide kattintva minősítse Ön is autóját vagy autóit, ossza meg velünk tapasztalatait! Ha november 21-ig tölti ki a kérdőívet, sorsoláson vesz részt, amelynek fődíja egy kétszemélyes utazás repülőgéppel, szállással Olaszországba, a Ferrari Múzeumba. Mivel közeledik a tél, arra gondoltunk, hamarosan felértékelődik a jégoldó, a jégkaparó, a páramentesítő és a meleg pulóver szerepe, így 50 darab téli autós csomagunk is gazdára vár.
A kérdőív kitöltéséhez kellemes időtöltést, a sorsoláshoz sok szerencsét kívánunk!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?