Venue, a Hyundai újdonsága ismét egy crossover

Bővül a Hyundai kínálata és egy újabb nevet ismerhetünk meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elengedi a számozott modelleket a Hyundai, visszatér a Sonata és érkeznek új autók is. Újra egy crossvoverrel bővül a kínálat, méghozzá egy egészen apróval.

Szinte minden kategóriában a népszerű crossover és SUV kategóriában bővít a Hyundai. A Konával nem csak egy új szegmensbe léptek, de elektromos kivitele meglehetősen népszerű is. Most érkezik egy újabb autó, melynek neve Venue és kisebb lesz a Konánál is. Van már a kínálatban kis crossoverük, ám az i20 Active mellett elvileg még így is elfér egy újabb modell, mellyel nem a számozott modellcsaládot bővítik, hisz egy nevet mégiscsak egyszerűbb megjegyezni és később felidézni általa az autót.
Hirdetés
A Hyundai Venue formaterve több ponton is hasonlít a meglévő modellekre, azok közül is leginkább a óriás Santa Fét idézi. A rajzokon, és korábbi kémfotókon feltűnt az új hűtőrács is, de temérdek apró érdekes részletet láthatunk. A rajzok egy háromajtós modellt mutatnak, ám erre rendkívül kicsi az esély, vélhetően rejtett hátsó kilincseket alkalmaznak majd az elkészülő ötajtós modellen. Az utastér jól ismert formákat mutat már most is, van érintőképernyős multimédia és a műszeregység is kap digitális kijelzőt, valamint feltűnik az automata váltó kapcsolója is, mely akár elektromos hajtásra is utalhat. Ennyire viszont még ne szaladjunk előre, már úgyis csak egy hetet kell várnunk, hogy megismerhessük az új Hyundait.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?