Versenygumik – utcára is

Maxsport versenygumik elérhető áron

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az angol Maxsport által fejlesztett és gyártott versenygumikat már Magyarországon is elérhetik a versenyzők és az utcai autósok.

Az autóversenyzők és azok az autósok, akik utcai használatra speciális gumikat keresnek, már az angol Maxsport termékei közül is válogathatnak. A cég tulajdonosai évtizedeken keresztül versenyeztek raliban, így jórészt saját - főleg murvás - tapasztalataikra támaszkodhattak az abroncsok fejlesztésekor: céljuk strapabíró, jó minőségű gumik létrehozása volt, amelyeket elérhető áron kínálhatnak a versenycélú felhasználók egyre szélesedő körének.
A gumik a rali, a ralikrossz, az autókrossz és az off-road szakágak számára készülnek. A gyártó hosszú tesztelési szakaszban, különböző éghajlati és pályaviszonyok közepette tökéletesítette a gumikat, de az itthoni tesztelés sem maradt el a forgalomba hozatal előtt. A Maxsport a versenyzők visszajelzései révén friss gyakorlati tapasztalatokat is szerez a folyamatos fejlesztéshez és a kínálat bővítéséhez.
Az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Lengyelországban, Norvégiában, Spanyolországban és már nálunk is forgalmazott versenygumik újrahasznosított, futózott abroncsok, futófelületüket az Avon Tyres készíti, a keveréket és a mintázatot az igénybevételhez igazítva választják ki. A karkaszok (vázak) alapjául prémiumkategóriás gumik szolgálnak. A gyártás során nagy figyelmet szánnak az oldalfalak megerősítésére, amelyek fokozott igénybevételnél is megtartják a gumi eredeti alakját. A gumik „E” jellel rendelkeznek, tehát utcai felhasználásuk is engedélyezett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?