Veseátültetés – itt egy megoldás a BMW M4 hűtőrácsára

Teljes body kitet készített az Avante a BMW M4-hez, kicserélik a veséket is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagy port kavart dizájnjával a BMW M3/M4 legújabb generációja, és rengetegen azt találgatták, hogyan lehetne megszabadulni tőle. Itt az egyik megoldás a problémára.

A tavalyi év egyik legnagyobb döbbenetet kiváltó új modellje a BMW M3/M4 páros volt, melyen egészen új dizájnt alkalmazott a gyártó. A közönségnek nem annyira jött be a hatalmas rács, sokan azt találgatták, hogyan nézhetne ki jobban az új modell. A tuningcégek is elkezdték fejleszteni rá a megoldást, mert számítanak az igényre, hogy lesz olyan ügyfél, akit zavarni fog az autó orra. Az Avante Design most el is készült saját látványtervével, ami a hamarosan megvásárolható teljes átalakítócsomagot mutatja az M4-hez. Kétféle verzióban készítették el, az egyiken meghagyják a gyári veséket, épp csak a rácsot cserélik ki bennük, a másikon viszont a teljes lökhárító egyedi darab, a drabális hűtőrács helyett két szűkebb, szolidabb vesse került rá, ahogy sokak szerint szebben mutatna az autó. A csomag tartalmaz két teljesen új lökhárítót, egy fix hátsó légterelőt és négy sárvédő szélesítést, amikkel az M4 majdnem 13 centivel lesz szélesebb. Ültetés, új felnik és fényezés, szinte bármi lehetséges lesz hozzá. Kicserélik a motorháztetőt is egy szellőztetőkkel ellátott darabra, nagyobb lesz a levegőkilépő az első sárvédőkön is.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?