Vetélytársat kaphat a Tesla Model X

Autóforma járművet villantott a Faraday Future

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Végre valódi jelét adta a Faraday Future annak, hogy valóban piacra lép egy sorozatgyártású típussal. A jelek szerint jó naggyal.

Ha prototípusuk álcázásához fogható alapossággal dolgoznak sorozatgyártású autójuk fejlesztésén is a Faraday Future-nél, akkor kiváló autóra számíthatunk az újabb amerikai villanyautómárkától. Igaz, tanulmányautójuk is meggyőzőnek tűnt és szorgosan gyűjtik a szakembereket a konkurensektől, eddig azonban csak egy Lincoln MKZ-t használtak tesztelésre. Bennfentes értesülések szerint azonban a fenti képen már valóban a Faraday Future járműve látható.
Hirdetés
Az álca ellenére azért annyi látható, hogy nem aprózza el a Tesla nyomdokain járó márka. Hiszen mindjárt egy jó nagy autóval rukkol elő, amely minden bizonnyal SUV, hiszen ez most a sláger. A Model X példája alapján valószínűleg hétszemélyes kivitelről lehet szó. Így a Tesla SUV első valódi konkurenseként jelenhet meg a Faraday Future első sorozatgyártású típusa. Hacsak meg nem előzi a bemutatóig valamelyik ismert gyártó, hiszen természetesen az újdonság bemutatójának időpontja sem ismert még.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?