Vettel Infinitivel driftel

Infinitivel nyomja Sebastian Vettel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az osztrák Formula-1-es csapat német világbajnoka Kínában népszerűsítette egy japán autógyár termékeit. Másképpen fogalmazva Vettel a Red Bull szponzor Infiniti autóival villogott Sanghajban.

Ugyan a Red Bull csapat Renault erőforrásokat használ a Formula-1-ben, az istálló domináns autógyártó szponzora az Infiniti - persze, van egy kis csavar a dologban, mert a Renault tulajdonában van a Nissan, az Infiniti pedig a Nissan olyan önálló luxusmárkája, mint a Toyotának a Lexus. A Formula-1 azonban nem véletlenül kapta a száguldó cirkusz jelzőt, így a legutóbbi Kínai GP sanghaji állomásán az osztrák energiaitalos csapat világbajnoka, Sebastian Vettel egy-egy Infiniti modellel száguldozva szórakoztatta az újságírókat, és a közönséget. Seb - ahogyan pilótatársai becézik - fülig érő vigyorral terelgette a bóják között a testes FX50 crossovert, míg a G37 szedánnal kiadós, gumifüstölős driftelésektől sem riadt vissza. Felröppent pletykák szerint az Infiniti szimpla szponzorból akár motorszállítónak is előléphet az istállónál, akár már a 2012-es szezontól.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?