Vettel tényleg fejleszti az Infiniti modelljeit

Akarsz egy olyan autót, amit Vettel tesztelt?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy fest, hogy a háromszoros F1-világbajnok Sebastian Vettel nem csak a nevét és az arcát adja az Infiniti sikeréhez.


Az F1-versenyek között sem nagyon lógathatja a lábát az a Sebastian Vettel, aki a száguldó cirkuszban ugye háromszoros - címvédő - világbajnok, aki pillanatnyilag is vezeti a ponttáblát, s aki ha száguldozás közben mégiscsak elunja magát, tol egy leggyorsabb kört - mint tette ezt legutóbb, a Monacói Nagydíj hajrájában. Hiába szólt rá a mérnöke, hogy ne forszírozza, guruljon csak be a számára és a Red Bull számára is tökéletes második helyen, Vettel azt mondta, elege van a "vonatozásból" és a gumispórolós kvázi lassú tempóból.
Hirdetés
No de amikor nincs F1 (verseny, edzés, stb.), Vettel és a Red Bull szponzorai akkor is gondoskodnak a most is még csak 25 éves sztárpilóta idejének hasznos és hatékony eltöltéséről. Ez lehet holmi Renault-meló, de lehet például a csapat névadójaként szereplő Infiniti különböző modelljeinek tesztelése is. Nem csak a kamerának, hanem tapasztalatait közvetlenül a Nissan prémiummárkájának felemelkedésén fáradozó mérnökökkel megosztva. Dedikáltan az Infiniti-újdonságok teljesítményét, kormányzását, fékét, sportos viselkedését vizsgálva és tökéletesítve.
A képek tanúsága és Vettel elmondása szerint nem csak munka, jó móka is az olyan utcai típusokkal határon autózni (biztonságos körülmények között, például a franciaországi Paul Ricard pályán), mint a Q50 sportszedán vagy a 2015-re várható első Infiniti-kompakt. Plusz összevetni őket más gyártók termékeivel. Lehet arrogáns, sokaknak nem szimpatikus ez a Vettel gyerek, de vezetni tudását megkérdőjelezni hiba volna. Tudja ezt és ki is aknázza az Infiniti, ahogy azért a néhány éven belül jó eséllyel minden idők legeredményesebb F1-pilótájává avanzsáló versenyző imidzsét is. Sebaj, mindenki jól jár a bolttal, még a vevők is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?