Vezettük a Honda Jazzt és jártunk a BKK-nál – Friss podcast!

Mozgalmas hét áll mögöttük, megismerkedtünk az új Jazzel és a BKK Futár központjában is jártunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Összesen nem lehet annyit beszélni az eddigi Honda Jazzekről, mint az újról. A friss podcastban is elővettük, ahogy a BKK diszpécserközpontját s a parkolási kérdést is.

Hirdetés
A heti podcast bejelentkezéseink elég jól mutatják, hogyan tér vissza a mozgás a sajtó világába is. A tesztautók helyett, illetve mellett egyre több eseményről tudunk beszámolni nektek, mert már rendezvényeket és sajtótájékoztatókat is tartanak, bizonyos keretek között. A héten András járt a BKK diszpécserközpontjában, ahol a mindent is látó szemmel találkozott. A monitorokon térfigyelő kamerák képein és GPS koordináták alapján ellenőrzik és utasítják a járművek sofőreit, a hibaelhárítás munkatársait. Az összetett feladatokból külső szemlélőként csak a töredékét látjuk és sejtjük, komoly szervezés áll a mögött, hogy a buszunk időben érkezzen.
Hirdetés
Visszatérnek a hagyományos értelemben vett autóbemutatók is, a Honda rendezvényén jártam Budapesten, ahol már az új Jazzel ismerkedhettem. A menetpróbát már olvashatjátok, szerencsére sikerült egész sokat megtudni az újdonságról, amiről egymagában sokkal többet lehet beszélni, mint az eddigi összes Jazzről. Már csak hibridként érkezik hozzánk, fejlett hajtáslánccal, remek kivitelezésben, nagyon jó anyagokkal és főként praktikus és hasznos megoldásokkal. Nagyon sokat lehet róla beszélni, ami már csak azért is fontos, mert különleges személyiség most a piacon. Hamarosan alaposabb tesztnek is alávetjük, addig is itt a friss podcast, melyben elmesélem a tapasztalatokat. Jó hallgatást!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?