Vicces Porsche jelenettel nyit a 3. Bad Boys film előzetese

A Bad Boys folytatásában ismét szerepet kap egy Porsche

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

16 év telt el a legutóbbi Bad Boys film óta. Most a harmadik felvonás következik, valószínűleg újabb emlékezetes autós jelenetekkel.

Először 1995-ben érkezett a mozikba Will Smith és Martin Lawrence főszereplésével a Bad Boys, azaz Rosszfiúk című film. Nem mellesleg ez volt Michael Bay első nagyobb filmje, amiben máris megmutatta a rombolás és robbantgatás iránti szenvedélyét. Az első Bad Boys filmben Will Smith karaktere száguldozott egy Porsche 911 Turbóval (964-es széria), a fináléban egy AC Cobrát legyőzve.
Hirdetés
A második filmben viszont Ferrarira cserélték a Porschét, ami persze még mindig szürreális szituáció egy rendőr tulajdonában, ám több poén alapjául is ez szolgált. A harmadik rész Mindörökké rosszfiúk címmel érkezik a mozikba 2020. január 17-én és ebben már újra egy zuffenhauseni sportautót terelget majd Will Smith és Martin Lawrence, vagyis Mike Lowery és Marcus Burnett. Egészen pontosan egy Porsche 911 Carrera 4S kapta az autós főszerepet, ami már a film első előzetesében is a humor egyik forrásául szolgál. Nézzétek meg az előzetest!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?