Videó: 76 éves bácsi a Zsigával, forgalommal szemben az M4-esen!

Bírságot kapott az autópályán forgalommal szemben hajtó idős sofőr

Egy újabb sofőr közlekedett a szalagkorlát rossz oldalán, még videófelvétel is készült az idős, szolnoki férfiról, ahogy a piros Zsigulival az M4-es szembesávjában hajt el a szabályosan haladók mellett. Mutatjuk, mi lett az eset vége!

Tegnap, a kora délutáni órákban ismét bejelentés érkezett a segélyhívóra egy, az "autópályán" forgalommal szemben hajtó sofőr miatt. Most épp az M4-es autóúton, a tiszapüspöki elkerülőn próbálkoztak az életveszélyes mutatvánnyal. A sofőr egy 76 éves férfi, a járműve pedig egy piros VAZ 2101, azaz közismertebb nevén ezerkettes Zsiguli volt. Az esetről készült videó is, egy szabályosan közlekedő sofőr küldte el a rendőrségnek az alább látható felvételt.
Hirdetés
A rendőrök természetesen azonnal a helyszínre siettek, majd egy biztonságos helyen visszafordították és megállították a Budapest irányába tartó, de a Debrecen felé haladó forgalmi sávban közlekedő bácsit. Az egyenruhások széleskörű felvilágosítást nyújtottak az idős férfinak az autóutakra és autópályákra vonatkozó szabályokból,

mellette 30.000 forint közigazgatási bírsággal, továbbá 4 közlekedési előéleti ponttal is megjutalmazták.

Hogy milyen érzés lehet a szembeforgalomban hajtani az M4-esen, arról azt javasoljuk, hogy senki se próbáljon meggyőződni, ám az az ezeréves technikát, amit az idős férfi vezetett, mindenképp megéri legalább egyszer kipróbálni: egy nagyon hasonló, de fehér színű példány néhány hónapja járt nálunk használtteszten, ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva olvashatsz róla.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?