Videó: AK-47 a golyóállóra cserélt Tesla üveg ellen. Kibírja?

A Model X golyóálló szélvédőjét valódi gépfegyverrel tesztelték egy videóban

Nem újdonság már a golyóállóvá alakított Tesla, ilyet mégsem látni túl sűrűn: egy AK-47 segítségével teszik próbára egy alig 300 kilométert futott, tehát gyakorlatilag új Model X szélvédőjét. Vajon tényleg nem jut át rajta semmi?

A FullMag Youtube csatornájára került fel egy érdekes videó, amelyben golyóállóra cseréltetik egy új Tesla Model X szélvédőjét, hogy aztán háromféle igen kemény fegyverrel alig pár méterről megpróbálják átlőni az üveget.

Az Armormax szélvédőjének tehát igen komoly próbát kell kiállnia, az AK-47 mellett ugyanis egy MP5 és egy távcsöves puska is előkerül.

Hogy hétköznapi használatban kinek és mire kellhet golyóálló szélvédővel szerelt Tesla Model X, azt meghagyom mindenki fantáziájának, de fontos tisztázni, hogy ilyen közelről, ilyen erős fegyverekkel nem lőnek napi rendszerességgel túl sok villany-SUV tulajra.A cél tehát, hogy kiderüljön, mennyit bír a frissen beszerelt golyóálló szélvédő, miközben lehetőség szerint semmilyen más alkatrész nem sérül. Még mielőtt a próba során az üveget lövik le, én azt a szpojlert, hogy megéri végignézni a videót, mert nem alakul minden a tervek szerint. Hogy ez a szélvédő, vagy a lövész hibája, azt természetesen meghagyom meglepetésnek. Jöjjön tehát, aminek jönnie kell, íme a videó:
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?