Hirdetés

Videó: duplaszaltót dobott az Audival

Durva baleset után lobbant lángra egy Audi A3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Baleseti kamera vette fel, ahogy levegőbe repül, majd a szemközti sávba landolva és villanyoszlopnak ütközve lángra kap egy Audi. Elvileg egy tolvaj próbált menekülni vele, nem sokáig jutott.

Az ütközés utáni és egyben a kigyulladás előtti pillanat. A teljes folyamat a lenti videón tekinthető meg

Meglehetősen nyugodt és gyér forgalomban közlekedett az az autó, amelynek baleseti kamerája egy igen látványos és szerencsés kimenetelű balesetet rögzített. A videón látottak alapján úgy tűnik, hogy a nagy sebességgel közlekedő Audi A3 vezetője elnézett egy átsorolást, aminek következtében részben ütközött az előtte haladó Peugeot-val.

Hirdetés

Az érintkezés – alighanem a kerekek összeérése miatt – elegendő volt ahhoz, hogy az Audit a levegőbe repítse. Egy duplaszaltó után állt meg és gyulladt ki. A sofőr sértetlenül úszta meg a nem mindennapi manővert. Miután kiszabadította magát a roncs közül, elfutott. Vélhetően nem sokkal korábban kötötte el az autót.

Hirdetés

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 18:48
    Permalink

    Nap mint nap látni hasonló seggfejeket itthon is, akik ezt a játékot űzik, hogy jobbról előzgetnek, tolakodnak. Ez az eredménye, pontosan ezért tiltják a hasonló akciókat a kreszben. Egy ilyen hülyét már én is megmentettem a villanyoszloptól, aki csak annak köszönheti, hogy nem törte össze a képét, mert én ellenben vele figyeltem az ő szaros életére és épségére. Utólag lehet kár volt.

Vélemény, hozzászólás?