Videó: kizárta magát a kaparó kerékkel homokban ragadt kocsiból!

Ezt látni kell: forognak a felakadt kocsi kerekei, miközben a sofőr nem tud bejutni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lássuk be, sokan feszítettünk már fel öreg Swift, vagy F Astra ajtót, mert bezárta a centrál a kulcsot. Nos itt ennél azért kicsit több tényezős a szituáció: történetünk főszereplője egy igen szerencsétlen BMW tulaj, akinek nem jött be az xDrive.

Videóra vették, amint egy férfi teljes elkeseredésében várja a mentést vagy a pótkulcsot az összkerékhajtású 3-as BMW-je mellett, ami gőzerővel próbál sofőr nélkül, zárva kitolatni a homokból, amibe beragadt. Nem, sajnos ez nem a BMW legújabb extrája, amit aktiválva a sárban ragadt összkerekes autó egyedül kikecmereg a szorult helyzetből, míg a sofőr nyugodtan kávézik az út szélén. Ilyen kényelmi funkció (még) nincs, jelen esetben pedig szimplán ügyetlenségről és balszerencséről van szó.
Hirdetés
Bár pontos infó nincs a történtekről, a felvételből szinte minden kiderül. Emberünk valószínűleg elakadt, majd jól "elásta" az autót, a sokadik kitolatási próbálkozás közepette pedig kiszállt, hogy megnézze, mi történik a kerekeknél. A modern járművek viszont bizonyos sebesség felett bezárják az összes ajtót, ezért ha valaki így tenne, előtte engedje le az ablakokat, tiltsa le az adott funkciót a menüben, vagy ne engedje becsukódni a sofőrajtót. Ezeket az óvintézkedéseket a sofőr valószínűleg nem tette meg, mielőtt a tucatnyi "mozgás közben próbálsz épp kiszállni" jellegű figyelmeztető jelzés ellenére elhagyta a járművét. Az eredmény az alábbi videóban tekinthető meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?