Videó: rommátörte a lopott autót a hídon, kiszállt és leugrott

Menekülni próbált a lopott autóval, a végén úsznia kellett, de még így is elkapták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közel sem öngyilkossági kísérletről van szó, a rendőrök elől próbált így menekülni a floridai férfi, akit egy rutinellenőrzésre próbáltak félreállítani. A rendőröknek még így is sikerült elfogni és előállítani a férfit.

Egy 34 éves floridai férfit horgásztak ki a rendőrök a folyóból Fort Myersben, aki összetört egy lopott autót az Edison hídon, majd a vízbe ugrott, hogy úszva meneküljön. Csak egy rutinszerű igazoltatásra szerették volna félreállítani a férfit a gyanútlan rendőrök, ám mivel az autó lopott volt, a sofőr nem állt meg. A rendőrök utánaindultak, majd néhány elfogóautó és egy rendőrségi helikopter is beszállt az üldözésbe. Utóbbiról hőkamerával követték az autót, ennek a felvételén figyelhetők meg a történtek.
Hirdetés
Az egyirányú hídszakaszra felhajtva a férfi elvesztette uralmát a lopott egyterű felett, végül mindkét oldali korlátnak nekicsapta az autót. Miután kimászott, konstatálta, hogy a rendőrök körbevették, ezért átmászott a hídkorláton, és a folyóban próbált meg elmenekülni. A hőkamerán viszont ezt követően is tisztán látszott, hogy merre tart, így egy vízi egység könnyedén megtalálta és feltartóztatta a férfit.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?