Videón a 14 kerekű, két emelet magas Lada építése!

Ha azt hitted, hogy az oroszok már mindent megcsináltak, akkor nézd meg ezt a Lada átépítést!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hogy mivel lehet feldobni egy Ladát? 12 normál kerékkel hátul, és két UAZ első tengelyre szerelt traktorkerékkel elöl. Ráadásul itt a "feldobni" kifejezés szó szerint értendő, a végeredmény ugyanis olyan magas, hogy kényelmesen át tudnék sétálni alatta.

Ezt az autót nem csak elsőre nehéz felfogni, sokadjára is több a kérdés, mint a válasz. A legfontosabb mind közül az átlagos olvasóból első ránézésre hangosan feltörő "Miééért?", aki viszont már képzettebb a Garage 54 munkásságából, az bizonyára sejti, hogy ezt a rejtélyt nem kell megfejteni.
Hirdetés
Érdekesség, hogy az autó, ami alá végül a különleges felfüggesztés került, nem az, amivel elkezdik az átépítést. A gyári Lada motor ugyanis gyengének bizonyult a feladathoz, így előtúrták a műhely végéből a Ladát, amiben egy benzinessé alakított Toyota dízelmotor ketyeg. Erre építették rá végül a 14 hátsó és két első kereket, amit utána egy tesztkörre is elvittek. A végeredmény - szokás szerint - zseniális lett a maga sufnituning módján, bár aki ismeri már a csapatot, az szerintem nem is számított másra. Ha kíváncsi vagy rá, miként épült meg ez a szörnyeteg, akkor oroszul, vagy hangalámondásos szinkronnal angolul is megnézheted. Az utóbbit alább találod!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?