Videón a harmadik Ferrari FF porig égése

Már a harmadik Ferrari FF vált a lángok martalékává

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Főhet a maranellóiak feje, ugyanis első összkerekes autójuk, az FF egy újabb példánya égett le.

Tavaly novemberben Németországban, ráadásul egy tesztkörön, majd idén februárban Kínában kapott lángra és égett porig egy Ferrari FF, múlt hét vasárnap pedig Lengyelországban, az A4 autópályán, Krakkó mellett történt ugyanez.
Fokozottan főhet az olaszok feje, ugyanis nem is olyan régen a 458 Italia is könnyedén kapott lángra - a hibát ott visszahívással orvosolták, s ha nem akarnak komoly bizalomvesztést az első meredekhátú és ráadásul összkerékhajtásával is újdonságot hozó modelljükkel szemben, bizonyára ezúttal is hasonló lépéssel kell, illetve fognak előállni.

A helyszínre érkező tűzoltók nem állapították meg a tűz okát, de az a képeken is látszik, amit az autót sikeresen a leállósávba kormányzó, s abból kimenekülő tulajdonos egy szemtanúnak is megerősített: a tűz a motortérből, azaz az orr-részből indult ki, s az utastér felé terjedt. A tűzoltók nem tudták megállítani a lángokat, így az épp arra járók élőben nézhették végig a kereskedésekben mintegy egy évvel ezelőtt megjelent, 345 000 eurós, több mint 100 millió forintos Ferrari elpusztulását - mely az alábbi, az egyik szemtanú által az internetre töltött videón is látható.
Hirdetés

Fotók, videó forrása: kontakt24.tvn.pl
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?