Videón a Könyves Kálmán körúti brutális baleset mentése

Megrázó képsorok: íme a katasztrófavédelem felvételei az éjjeli tragédia helyszínéről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma hajnalban csapódott nagy sebességgel egy öreg BMW egy villanyoszlopnak a Könyves Kálmán körúton. Az autó eleje megsemmisült, a tragédiában a sofőr életét vesztette, utasát a tűzoltók mentették ki. Íme a felvételek a mentés folyamatáról.

2022. március 11-én hajnalban csapódott nagy sebességgel villanyoszlopnak egy 1995 és 2004 közt gyártott, E39-es 5-ös BMW kombi a Könyves Kálmán körúton. A tragédiába torkollt autózás helyszínére a rendőrök és a mentők mellett a tűzoltókat is ki kellett hívni, feszítővágóval kellett ugyanis kiszabadítani egy utast, aki bár megsérült, de túlélte a balesetet.
Hirdetés
Az ütközés során a villanyoszlop kettétépte az autó elejét, a kiszakadó komplett motor és az egyik első kerék több méterre repült az ütközés helyszínétől. Az oszlop végül a bal első ülésig jutott, így a sebességét rosszul megválasztó sofőr a helyszínen életét vesztette. Hogy pontosan milyen tempónál történt a baleset, azt még vizsgálják, esélyes viszont, hogy jelentős sebességtúllépésről beszélhetünk. Igaz, ha az ott engedélyezett 70 km/órával haladt "csupán", már az is hasonló eredményt szülhet. Figyelem! Az alábbi videó a nyugalom megzavarására alkalmas, a baleset szörnyű végkimenetele jól látható a képsorokon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?