Videón a lopott autó folyóba lökése

Randalírozott a lopott autóval, majd folyóba lökte, mindezt valaki fel is vette

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lopás után jószerivel sokan nem látják viszont autójukat. Az olyan esetekben, amikor valaki csak szórakozásból tör fel egy kocsit, általában igen, mint ebben a dublini jelenetben is.


Szeretett autónkat egy lopás után viszontlátni kevés az esély. Ha egy szervezett bűnbandával van dolgunk, és lecsap rájuk a rendőrség, esetleg darabokra szedve visszakaphatjuk. Abban az esetben, ha csak szórakozásból lopják el, nagy eséllyel még láthatjuk, de az nem lesz jó élmény. Ebben a dublini esetben például a talán Mitsubishi Colt tulaja a közeli csatornába zuhanva találhatta meg reggel autóját, amit csúnyán helybenhagytak.
Hirdetés
Az a különös a történetben, hogy az éjszaka eseményeit egy, a közelben lakó szemtanú videóra is vette, ám ő sem gondolta, hogy ez lesz a vége. Nem volt nehéz észrevenni a tettest, a lopott kocsival igencsak felhívta magára a figyelmet azzal, hogy az út közepén, a kereszteződésben, illetve a járdán és a sétálórészen randalírozott a kéziféket rángatva. Majd mikor megunta, a víz felé vette az irányt, üresbe tette a váltót, majd kiugrott a kocsiból, ami nagyjából két métert zuhant a csatorna fenekére. Játéka közben nemcsak autósokat, de gyalogosokat is veszélyeztetett, egyelőre nincs arról hír, hogy elkapták volna a tettest.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?