Videón, ahogy rommá törnek egy ritka Porschét New Yorkban

Egy Gemballa tuningos Porsche Carrera GT ment a levesbe

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Szerencsére senki nem sérült meg a felelőtlen New York-i milliomos mutatványában, amellyel nem csak a saját autójában okozott kárt.

Manhattan nyugati részén törte rommá egy milliomos, vélhetően ittas állapotban a Gemballa Mirage GT sportautóját. Más néven egy tuningolt Porsche Carrera GT-t. A Porsche becsületére válik, hogy a csúnyán összetört autó még tovább tudott haladni. Viszont egyáltalán nem válik a sofőr becsületére, hogy megpróbált elmenekülni, még egy piros lámpán is áthajtva, miután összetört egy Toyota Siennát, illetve a mögötte parkoló Subaru Crosstrek is kapott sajnos egy kisebb „pofont”.
Hirdetés
Az autó a Javits Centerig jutott, ahol a New York-i Autószalont tartották volna. Jelenleg azonban tábori kórházzá alakították a súlyosbodó járványhelyzet miatt. Ott a rendőrség már elfogta az ámokfutót. Mint utólag kiderült Benjamin Chen vezette az autót, bódult állapotban. Az amerikai milliomos egyébként gyűjti az egzotikus autókat. Instagram csatornáján büszkén mutogatja is őket. Ám valószínűleg egy darabig nem teheti ezt, mivel ittas vezetés és óvatlan veszélyeztetés miatt őrizetbe vették. Az ámokfutását az alábbi videóban nézheted meg.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?