Videón, ahogy új Porschék úsznak egyet a németországi árvízben!

A kiszállításra váró autók valószínűleg késve érkeznek majd

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Különböző Porsche modellek állnak a Heilbronni szalon előtt, a körülbelül fél méter magas, saras vízben. A kiszállításra váró autók minden bizonnyal totálkárosak, de nem szabad elfelejteni, hogy sokkal rosszabb dolgok is történtek a katasztrófa során.

Sajnos a németországi árvízhelyzet még mindig nem ért véget, és bár szomorú a videó, amit most mutatunk, a halálesetek és eltűnések fényében egészen enyhének mondható. A felvétel a Porsche Centre Heilbronn előtt készült, ahol az alkalmazottak még időben ki tudtak menekülni a szalonból, az átadásra váró autókat viszont sajnos maguk mögött kellett hagyniuk. Az áradás természetesen nem kerülte ki a több tízmilliós gépcsodákat, amelyek valószínűleg egytől egyig teljesen tönkre fognak menni, mire elvonul az árvíz.
Hirdetés

A videó alapján legalább 3 Porsche 992 – amelyből egy 911 Carrera 4S kabrió, egy 911 Turbo és egy 911 Coupe – valamint két Macan és egy Taycan is odaveszett.

A védőmatricákból arra lehet következtetni, hogy az autókat rövid időn belül kézhez kapták volna a boldog tulajok, ám valószínűleg - ha az árvíz sújtotta területen élnek - van most nagyobb gondjuk is annál, minthogy jelentős késéssel vehetik át az egyedi igényeikre szabott szuperautót vagy luxus crossovert. Mindemellett a kereskedés belső tereiben értékes és különleges használt Porschék is voltak, hogy ezek megúszták-e a vészt, az majd csak a víz elvonulása után derül ki. Az esetről készült videó alább megtekinthető
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?