Videón az új Nürburgring-rekord, igazinak tűnik

Végre látható a Nio EP9 Nordschleife körrekordja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Belsőkamerás felvételen bizonyítja igazát a kínai gyár, így döntötte meg a Nio EP9 elektromos hiperautó a Nordschleife körrekordját.


A Formula E Youtube csatornájára töltötték fel a bizonyító videót, amin a Nio EP9 megdönti a Nordschleife sorozatgyártott autók által felállított körrekordját. Ahogy korábban is írtuk, a kínai elektromos hiperautó a Lamborghini Huracán Performante megkérdőjelezett rekordját vette el, ideje 6:45.900 volt a 20,832 km hosszú versenypályán.
Hirdetés
Erejét négy villanymotor szolgáltatja, így 1341 lóerős a Nio EP9. Egyelőre mindössze 6 darab létezik belőle és csupán 10 további gyártását tervezik. Lehet ellenezni vagy támogatni az elektromos autók terjedését, főleg az autósport világába való beszivárgásukat, de a Nürburgring új urának gyorsulása tényleg lenyűgöző. Kigyorsításokon ugrik, mint a nyúl, ami a gyorsaságiban az egyik legfontosabb erény, az elképesztő kanyartempó pedig szintén a mérnökök munkáját dicséri. Hallgassák csak a jövő hangját:

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?