Videón egy Cybertruck valódi tükrökkel: közel a sorozatgyártás?

A Tesla pickupjának egy tükrökkel szerelt prototípusát kapták lencsevégre

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közeleg a sorozatgyártás, erre utal az a nemrég fotózott és videózott Cybertruck prototípus is, amin kamerák helyett valódi tükrök tudatták a sofőrrel, hogy mi van az autó mögött, előre pedig ablaktörlők segítették a kilátást.

Egy átlagos autón az ablaktörlő és a tükör alap, de a Cybertruck prototípusok eddig ezekkel a kiegészítőkkel nem - vagy nem a hagyományos módon - rendelkeztek. A cég már lassan két éve leplezte le a pickupot, eddig viszont csak a legelőször látotthoz hasonló prototípusokkal szolgáltak. Most végre sikerült lefényképezni és videóra venni egy olyat is, ami már a sorozatgyártáshoz kellő "apróságokat" is magán hordja.
Hirdetés
A rövid videón sajnos nem látszik túl sok minden, a felvétel ugyanis látványosan a világ végéről készült a fordulókörét próbálgató autóról. Ennek ellenére ezen is egyértelműek a külső tükrök, a fotókon viszont már az ablaktörlők is látszanak. Természetesen ezek sem a legjobb minőségűek, de ahhoz már bőven elegendőek, hogy az előrendelők ne aggódjanak: a jövőre halasztás ellenére tényleg gőzerővel készül a sorozatgyártható termék, amire fáj a foguk. Ami még újdonság, hogy a Cybertruck árai is lekerültek a hivatalos weboldalról, így még az sem biztos, hogy annyiért tudja majd adni a pickupot a Tesla, amennyiért tervezte.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?