Videón egy újabb hazai autós üldözés!

A mezőn is áthajtott a rendőrök elől menekülő Skoda Octavia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem sikerült meglépnie a rendőrök elől egy jogsi nélkül, eltiltás hatálya alatt vezető nőnek. Videón az üldözés jelentős része: hol az autópályán, hol a mezőn át!

Felismerték egy vezetéstől eltiltott, jogosítvánnyal nem rendelkező nő autóját a forgalomban a rendőrök vasárnap Budakalászon, ezért utána eredtek, hogy igazoltassák. A rendőrök hang és fényjelzéssel megállásra szólították fel a sofőrt, aki ekkor a gázra lépett és menekülni kezdett. Több kapitányság több egysége egészen Dunakesziig autózott utána, időközben a sofőr egy rendőrautónak ütközött, defektet is kapott.

Ennek ellenére sem állt meg, nyomta a gázt tovább a rendőrök elől menekülve.

Az ámokfutás akkor ért véget, amikor a nő lehajtott az útról egy mezőre, majd ott egy árokban fennakadt. A 24 éves sofőr és utasa ekkor kipattantak az autóból, és futva menekültek tovább a rendőrök elől, a balesetben senki nem sérült meg. A nyomukban loholó egyenruhások a sofőrt egy lakóparkban érték utol és fogták el, az utasát még keresik. A 24 éves nő kihallgatásán beismerő vallomást tett, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt. Felelősségét nem vitatta, elismerte azt is, hogy balesetet okozott, hogy nincs jogsija, illetve hogy a vezetéstől korábban eltiltották. A Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az őrizetbe vett nővel szemben cserbenhagyás vétsége, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, letartóztatását a bíróság február 8-án elrendelte. Az üldözésről videó is készült, alább megtekinthetitek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?