Videón kelleti magát a frissített Skoda Kodiaq a bemutató előtt

Stílusos, ám a kelleténél kevésbé informatív a Skoda megújuló SUV-jának teasere

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A digitális világpremier előtt egy héttel egy előzetes videóban villantja meg néhány részletét az új Kodiaq. Az egyébként férfias küllemű SUV nőies titokzatossággal leplezi le részleteit - épp csak annyira, hogy még kíváncsibbá tegyen bennünket.

A Kodiaq már nem fiatal modell, 2016-os bemutatkozásával indult el annak idején a Škoda mára igen sikeres SUV gyártási őrülete, aminek a Yeti még csak az előszele volt. Azóta több mint 600 000 darabot gyártottak a modellből és több mint 60 piacon van jelen világszerte. Tovább igazolja a sikerét, hogy most is csak egy komolyabb faceliftet eszközölnek rajta, kora ellenére. A méretes városi terepjáró a nagycsaládosokat is érinti, ugyanis hétüléses kivitelben is elérhető.
Hirdetés
A videóból nem túl sok látszik, de a fényjáték legalább kiemelkedő vizuális élménnyel szolgál. A hivatalos források és a korábbi rajzok szerint a Kodiaq egy újragondolt és modern orr részt kapott egy hatszögletű hűtőráccsal. A fényszórók ugyanakkor karcsúbbak lettek a korábbi változathoz képest, az alattuk helyet kapó, különálló LED egységekkel együtt pedig egy újszerű "négyes szempárt" alkotnak. A hátsó lámpatestek sem rugaszkodtak el messzire a megszokott, "C" alakot formázó világítási képtől, újdonság viszont a kristályhatású szerkezet, aminek hála még karcsúbbnak tűnik a lámpa. Ezen kívül az autó oldala is bevillan egy pillanatra, de ott semmi említendőt nem véltem felfedezni. A frissített Kodiaqra már nem kell sokat várni, a hivatalos bemutatójára digitális formában kerül sor április 13-án.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?