Videón száguld a Pagani Huayra

Így megy a Pagani Huayra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Maga az alkotó, Horacio Pagani mutatja be, mire képes új szupersportkocsija, a Pagani Huayra.Hogy Pagani Zonda tulajdonosnak lenni miért jó, azt talán fölösleges részletezni egy autókkal foglalkozó weboldal hasábjain. De van egy olyan előnye is, hogy az embert meghívják a cég rendezvényeire, jelesül új szupersportkocsijuk, a Huayra bemutatójára.
Most Harry Metcalfe, az EVO magazin újságírója, sportautórajongó, Zonda-tulajdonos vett részt egy ilyen prezentáción, és hogy ne csak a kiválasztott kevesek lássák, videókamerát is vitt magával.
A filmen maga a mester, Horacio Pagani vezeti Szardínia szűk útjain a Huayra-t, és ahhoz képest, hogy mennyire nem tud angolul, hihetetlen nyugalomban vezeti az autót kis sortjában és galléros pólójában. Annyit azért elmond Metcalfe-nak, hogy a Zonda tervezésénél a Le Mans-i 24 órás versenyautók hangulatát vették alapul, a Huayrához viszont a felszállásnál nekiinduló repülőgép adta az inspirációt. Nézzék meg a videót, és döntsék el, van-e valami repülőgépszerű a Huayra mozgásán. Szerintünk elég sok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 13:18
    Permalink

    :)))))))))) Fantasztikus!!:)))))))) Mondjuk ezt a sugárhajtóműves hangot az én Concorde-om is tudja, ha rálépek a gázra, de közel sem ilyen gyorsulással, és ilyen végsebességgel.:)) Ezen kívül az enyém úgy is áll le, mint a sugárhajtóművek.:))) Azért elcserélném rá.:)))))))))))

Vélemény, hozzászólás?