Vigyázat, fájni fog! Kettévágta az oszlop a Ferrari orrát

Dél-Korea három Ferrari Enzójából az egyik oszlopnak ütközött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem tudni, hogy lehet-e gazdasági totálkárról beszélni a dél-koreai Ferrari Enzónál, amely egy parkolóban ütközött oszlopnak.

Gazdasági totálkárról beszélünk, ha egy autó javítási költsége piaci értékét közelíti. Bár csúnya és fájdalmas, hogy a képeken látható Ferrari Enzo orrába több tíz centiméternyit nyomódott egy parkolóban található - sanszosan - lámpapózna, a 2002-2004 között mindössze 400 példányban gyártott, a cégalapító nevét viselő modell minden bizonnyal van annyira értékes, hogy ne kelljen elbontani, hanem érdemes legyen még javítani.
Hirdetés

Javít a menthetőségén, hogy 6,0 literes, V12-es motorja középen található, így a karbonszálas műanyag karosszériaelemeken túl talán csak a hűtő- és a légkondicionáló elemei sérültek. Információink szerint a sérült autó a Dél-Koreába értékesített három példány egyike, s vélhetően nem a sarki szerelő, hanem a Ferrari maranellói központja fogja helyreállítani. A kárszemle még nem volt meg, így becsült javítási árról sem tudunk egyelőre.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?