Vigyázz, ha jön a sok vas!

A hónap mázlistája: boldog újjászületésnapot!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Igazi horrorbalesetet úszik meg karcolások nélkül a bácsi, a teherautó becsapódása után azért megnézni, nem csinált-e foltot nadrágjára.


Mostani megúszós videónk is az elmebeteg balesetek országából, Oroszországból származik. Egy busz halad békésen Orenburgban az úton, mikor egyszer csak egy Kamaz türelmetlen sofőrje úgy dönt, nincs kedve megvárni, míg elhalad, s inkább keresztben átcsapat előtte az út túloldalán levő benzinkúthoz. Ahol épp akkor is sokan állnak, tankolnak, köztük a film szupermázlista főszereplője is. A kamazos természetesen rosszul méri fel a busz sebességét, vagy tán oda se nézett, mindenesetre elkerülhetetlen az ütközés a két jármű között, a busz lendülete pedig nagy erővel betolja a billencset a kútra, ahol három másik autót, egy Corollát, egy Mondeót és egy kisteherautót ragadnak még magukkal. Az események középpontjában pedig ott áll emberünk, aki tehetetlenül nézi, ahogy a több tonna vas könyörtelenül célba veszi...
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?