Virtuálisan már versenyezhetsz az új Toyota Suprával

Az e-motorsport terén is erősít a Toyota

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Playstationön már beülhetsz az új Toyota Suprába, amennyiben megvan a Gran Turismo Sport játék.

Még csak jogosítványra sincs szükséged, hogy vezethesd az új Toyota Suprát. A bökkenő csak annyi, hogy ezt egy játékban teheted. Viszont így akár még komoly versenyeken is indulhatsz. Bizony, a komoly kifejezés használata igencsak indokolt, mert az e-sport világszerte egyre népszerűbb, és ugyanúgy rendkívül jövedelmező tud lenni, mint a valós sportok.
Hirdetés
Bár ebben az esetben a Toyota nem ajánlott fel busás jutalmat, azért a virtuális versenysorozat döntősei a Tokiói Autószalonon csaphatnak majd össze. A GR Supra GT Kupa már április végén elkezdődött, de a futamaira a világ bármely részéről lehet jelentkezni. Összesen 13 előfutamot tartanak és a versenyben való részvételhez nem kell más, mint egy jogtiszta Gran Turismo Sport játék, valamint jogtiszta GR Supra tulajdoni viszony a Gran Turismo játékban. A versenyben már 6 éves kortól részt lehet venni, a tokiói döntőn való részvétel feltétele ugyanakkor a betöltött 13. életév. A következő futamot a Nürburgringen tartáj május 25-én lesz az utolsó előfutam pedig szeptember 7-én, szintén a Nürburgringen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?