Víruspajzsot kínál a Ford

A Transit és a Tourneo utasterében oldotta meg a biztos távolságtartást Ford

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Könnyen felszerelhető „pajzsokat” kínál a Ford a haszonjárműveihez, amelyekkel csökkenthető a fertőzésveszély.

Lényegében polivinil-klorid, tehát PVC műanyag választófalakról van szó, ezeket nevezi pajzsnak a Ford, és ezekkel igyekeznek úgy elválasztani az utasteret, hogy az utasok védve legyenek egymás „leheletétől”. A PVC elemek a Ford szerint nincsenek negatív hatással az utasok komfortjára, nem befolyásolják a hűtő és fűtő berendezéseket, illetve könnyen felszerelhetők hevederek és a szélvédőre cuppanó tappancsokkal.
Hirdetés
Összesen négyféle konfiguráció alakítható ki. Elválasztható az első és a hátsó utasok légtere, illetve az elöl helyet foglalók is elválaszthatók így egymástól. Ebből sejthető, hogy ez a megoldás többek között azokban a járművekben hasznos, amelyeket például betegszállításra, iskolabusznak, illetve más személyszállítási feladatokra használnak. A kellékek már megvásárolhatók a Ford Transit/Tourneo Custom és a Connect modellekhez, az év későbbi szakaszában pedig a Courier változatokhoz is megérkezik.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?