Visszatér mindenki kedvenc szerelője!

Az Autókereskedők volt toronymagas szerelője új műsort indít

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már 14 éve forog talán mindenki kedvenc szerelős műsora, ám a híres páros, Mike és Edd tavaly szétváltak. Kíváncsi vagy, mire készül az őszhajú szerelő? Imádni fogod!


Ha máshonnan nem, a Discovery Channelről biztosan ismered az Autókereskedők sorozatot. Az eredetileg Wheeler Dealers néven futó sorozat már a 14. évadnál jár, ám közben több külön sorozatot is leforgattak a világ körül. Mike Brewer és hűséges szerelője, Edd China kiváló párost alkottak, ám bármennyire is élvezetes volt a sorozat és látszólag jól működtek a dolgok, mégsem jöttek ki egymással, így tavaly Edd otthagyta a Wheeler Dealers stábját. Mike talált magának egy kevésbé karakteres, ám tehetséges szerelőt, de Edd Chináról nem hallottunk azóta, egészen mostanáig, ugyanis itt van új sorozatának első előzetese.
Hirdetés

Az Edd China's Garage Revival című új sorozat egy kicsit más lesz, mint a Wheeler Dealers, nem is lett volna jó, ha egy ugyanolyannal rukkol elő. Ennél kreatívabb volt, az új sorozatban házhoz megy a szerelendő, lábra állítandó klasszikusokért. A tematika szerint azoknak fog segíteni, akik saját projektjükkel elakadtak, így vélhetően nem az első mozzanattól az utolsóig fogjuk látni a felújítást, és a beszerzés, eladás körülményeit is teljesen mellőzzük, csak szín tiszta szerelés lesz. Az első epizódban Edd Norvégiába utazik, hogy Stian Jorgensennek segítsen befejezni első generációs Golf GTI-jét, amibe nem a gyári motor kerül, hanem egy karburátoros, kétliteres, 16 szelepes négyhengeres. Izgalmasnak tűnik, de a legjobb, hogy nem valamelyik tévécsatornán, hanem a népszerű YouTube-on lesz majd látható, teljesen ingyenesen, az első epizód pedig május 1-jén érkezik. Mi már feliratkoztunk, és te?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?