Vitara, Captur, Puma. Crossover dömping a szerkesztőségben!

Otthon maradtunk, de nem fotelből tesztelünk. Videós podcastunkban crossoverekről beszélgetünk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár nagyon úgy tűnik, de az élet mégsem állt meg. Nálunk legalábbis folyik a munka és forognak a tesztautók is, a frissen nálunk járt új autókról beszélgettünk legfrissebb podcast videónkban.


Rendesen megtépázta a világot a koronavírus járvány. Több szektorban úgy állt meg az élet, hogy nagyon kétségesek a kilátások, míg más munkaterületeken, mint például a betegellátás, sosem látott méreteket ölt a tennivaló. Ezúton is minden tiszteletünk azoké az orvosoké, ápolóké, mentősöké, akik talpon vannak és a frontvonalból küzdenek a járvány ellen. Bár nálunk is erősen megváltoztak a körülmények, szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy szolgáltathatunk nektek tartalmat. Az otthon biztonságából dolgozunk, és csak akkor megyünk ki, ha nagyon fontos, tesztautócsere, fotózás, vagy egészséges testmozgás miatt. Olvasni és néznivalót azért igyekszünk gyártani Nektek, így ismét elkészítettük podcast sorozatunk videós anyaggá avanzsált változatát.
Hirdetés

A helyzet változott, de szerencsére nem állt meg nálunk az élet és folyamatosan vannak tesztautóink, amik kapcsán újdonságokról tudunk nektek beszámolni. András épp az új Ford Puma immáron jóval kecsegtetőbb és visszafogottabb árú verziójával ismerkedik, Mátyásnál a fullos után a Captur alapmotoros verziója járt, nálam pedig Magyarország kedvence, a Suzuki Vitara vendégeskedett. A crossoverek világát éljük, és ha azt gondoljuk, hogy mindegyik ugyanolyan és fantáziátlan, nagyobbat nem is tévedhetnénk. Szót ejtettünk az új Kugáról is, miután a Ford elsőként lépett a sajtóesemények új világába és egészen érdekes és hatékony módon online tartotta meg a hazai képviselet az új Puma és a Kuga bemutatóját úgy, hogy a tesztautókat is kiosztották. A Kuga nálunk még nem járt, de a naptárunkba már bekerült a tesztautó időpontja, addig is a részleteiről már be tudunk számolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?