Vito Tourert ajándékozott a Mercedes a Bethesda Gyermekkórháznak

Gáláns ajándékkal lepte meg a Bethesda Gyermekkórházat a Mercedes-Benz Hungária Kft.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz Hungária Kft. kishaszonjármű üzletága és a csillagos márka öt márkaképviselete is csatlakozott ahhoz az összefogáshoz, amellyel a Bethesda Gyermekkórház munkáját próbálják segíteni.

A Bethesda Gyermekkórház Pest megyéből és az ország más területeiről is fogad betegeket, az égéssérült gyermekek ellátásában pedig speciális tudással rendelkező országos központként működik. Az intézmény rendszeresen szállítja a beteg és lábadozó gyermekeket, illetve a munkatársakat kezelésekre, szűrésekre, valamint táborokba és különböző programokra. Az intézmény munkáját eddig egy 20 éves kisbusz segítette, ami tavaly ősszel végleg elromlott. Egy megbízható, kényelmes szállítóeszköz viszont elengedhetetlen az általuk végzett munkához. A kórház a közösségi médiában kezdett gyűjtésbe, amelyhez a Mercedes-Benz Hungária Kft. és öt márkaképviselete is csatlakozott, hogy mihamarabb új járműhöz jusson az intézmény. Az összefogásnak köszönhetően a kórház most egy Mercedes-Benz Vito Tourer transzporter boldog tulajdonosa lehet. „A korábbi, 20 éves járgány annyira összenőtt a kórházzal, hogy saját neve is volt, Döncinek nevezték el a kollégák. Megható volt látni azt az összefogást, ahogy magánszemélyek, cégek - összesen több mint 500-an - kisebb-nagyobb összeggel segítették gyűjtésünket. Ezt a társadalmi összefogást karolta fel felajánlásával nagy örömünkre a Mercedes-Benz, így nemcsak a megálmodott autóval segítik a gyógyító munkánkat, hanem legalább 10 évig nem kell költeni az Alapítványunknak benzinre és szervizre a már összegyűlt adománynak köszönhetően. Így más, fontos célokra fordíthatjuk anyagi forrásainkat, tovább javítva a gyermekgyógyítás színvonalát” - mondta el Bencze János, a Bethesda Gyermekkórház főigazgató-helyettese.
Hirdetés
Mercedes-Benz Hungária Kft. által rendelkezésre bocsátott transzporter öt márkakereskedés, a Pappas Auto Magyarország Kft., a Jász-Plasztik Autócentrum Kft., az Autentik csoport, a Hovány Prémium Automotive Kft. és a MBM Autó Kft. anyagi támogatásának segítségével kerülhetett a Bethesda Gyermekkórház tulajdonába „Az önálló cégekként működő márkakereskedések örömmel fogtak össze, hogy olyan területen segíthessenek, amelynek szakértői vagyunk. A jármű kiválasztásánál a példamutató színvonalú biztonság és asszisztensrendszerek kínálata mellett fontos szempont volt a modularitás. A Vito Tourer üléselrendezése számos változatban egyénileg alakítható ki, így bízunk abban, hogy ezzel az autóval sikerül megkönnyíteni a gyerekek és munkatársak mindennapjait” – mondta el Balogh József, a Mercedes-Benz márkakereskedői szövetség elnöke. A közösségi médián keresztül érkezett adományokból a kórház egy hosszú távú szervizszerződést köt. Ennek köszönhetően a Mercedes-Benz Hungária Kft. által 4 év időtartamra vagy 120 000 km futásteljesítményre biztosított Integrált Szerviz Csomag szolgáltatás lejártát követően a későbbi üzemeltetés sem okoz majd problémát a kórház számára. „A Mercedes-Benz Hungária Kft. örömmel állt a kezdeményezés élére, és tett meg mindent, hogy a Mercedes-Benz Vito Tourer mihamarabb eljusson az új használóihoz. Kívánjuk, hogy a gyógyítási tevékenység mellett, minél több alkalommal szállítsa a gyerekeket, dolgozókat olyan eseményekre, amelyek a gyógyulást, gyógyítást szórakozás formájában segítik” – mondta el Szilveszter Tibor, a Mercedes-Benz Hungária Kft. kishaszonjármű üzletágának értékesítési- és marketing vezetője.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?