Vitorlás életmód inspirálta az első Lexus LC kabrió különkiadást

Itt a Lexus LC kabrió első különkiadása, Regatta néven

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lexus pompás kabriója önmagában is éppen elég különleges, ám ahogy a kupét, úgy a ponyvatetős verziót is különkiadásokkal teszik még érdekesebbé.

Mérhetetlenül stílusos és a legtöbb szemnek szép autót épített a Lexus, amit azzal tudtak még különlegesebbé és kecsesebbé varázsolni, hogy levágták a tetejét. A nyitható ponyvatetőt kapott LC most a legszebb kabrió a piacon, amit a kupéhoz hasonló filozófiával tesznek még érdekesebbé. Különkiadások, pár száz darabos szériák érkeznek belőle, melyek első tagját Regattának hívják és a luxus vitorláshajók inspirálták. Fényezése a kupéhoz készült hétrétegű Structural Blue, vászonteteje pedig hasonló kék színben passzol hozzá.
Hirdetés
Utasterét fehér bőrrel vonták be, ahol lehet, a plafon is fehér szövetből készült, csupán 100 darab készül a Regatta különkiadásból, amit a küszöbdíszen is hirdet. A frissítéssel és a kabrió érkezésével az LC olyan újításokat kapott, mint a finomhangolt futómű, vagy az Android Auto és Apple CarPlay szolgáltatások. A nyitható tetős hajtáslánca csak a szívó V8-as motorral és tízfokozatú automata váltóval érhető el, utóbbi programját frissítették, hamarabb vált vissza élesebb kanyarokban, a motortartó bakokat pedig feszesebbre cserélték, hogy a gázreakció még gyorsabb lehessen.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?