Viziv néven érkezik a Subaru erőteljes genfi tanulmányautója

Subaru koncepció Genfben: Viziv crossover

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egyelőre csak annyit lehet róla tudni, hogy crossover jellegű jármű, az új Forester és dízelboxeres, CVT-váltós Outback kíséri el Svájcba.


Viziv néven hoz crossover tanulmányt a Subaru Genfbe, a most kiadott részletfotó határozott, már-már agresszivitásba hajló képet mutat. A gyártó által "következő generációs crossover tanulmányként" aposztrofált autó neve a Vision for Innovation (innovációs előretekintés) összevonásából ered: sejthető hát, hogy a közeljövő Subaruin hasonló formai megoldásokkal találkozhatunk majd, de az autó méretéről, hajtásláncáról, vagy egyéb lényeges részletéről nem nyilatkoztak. Némi hasonlóság felfedezhető a mostani, valamint a 2009-es Hybrid Tourer Concept és a 2011-es Advanced Tourer között, de nem tudni, hogy a Viziv ezek közül valamelyiknek továbbfejlesztett változata, vagy új prototípus.
Hirdetés
A svájci standon a tanulmány mellett kiállítják az új Forestert, valamint az Outback legújabb, 2 literes dízel boxermotort és Lineartronic CVT-váltót kombináló változatát is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?