Vörös hangulatvilágítással sokkol a Dodge Dart

Dodge Dart belülről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két digitális kijelzővel, nagyméretű tárolórekeszekkel, különféle csatlakozókkal és vörös háttérfénnyel várja a Dodge új kompaktja a vásárlókat.

A múlt héten kiadott részletfotók után most az utastérről készített felvételekkel csinál kedvet új Alfa Romeo Giulietta alapú kompaktjának a Dodge.
A Dodge Dart az egyedi megoldásokról szól, ami a műszerfalon is azonnal nyilvánvaló. A műszeregység központi helyét hétcolos TFT-kijelző foglalja el, bal oldalán fordulatszámmérő, jobbján az üzemanyagszintet és a váltó aktuális fokozatát jelző körműszer található. Nehéz nem észrevenni a képeken látható pirosasan derengő vonalakat, melyek a műszerfalon kívül a középkonzolt is körbeveszik, továbbá a lábtér, a térképzsebek, a kesztyűtartó, a központi tároló és a pohártartók köré is rendelhető sejtelmes piros fénycsík.
A középkonzolban található a Chrysler UConnect telematikai rendszerének 8,4 colos érintőképernyője, a kesztyűtartóban pedig elfér a manapság kötelező kiegészítőnek tűnő iPad. A digitális kánaán megvalósíthatóságának érdekében az utastér számos pontján helyeztek el jack- és USB-csatlakozókat.
Hirdetés

Összesen tizenkét különféle fényezés rendelhető a Darthoz, az utastér tizennégy eltérő színben és kivitelben kapható. A modellek egyedivé varázsolásában a három eltérő kormánykerék-opció is segít. A háromféle motorral és háromféle váltóval piacra kerülő Dartban lesz holttér- és sávelhagyást figyelő rendszer, légzsákból pedig alapáron tízet helyeznek el benne. A körítés tehát tisztázott, már csak magát az autót és annak műszaki adatait kell megismerjük - január elején, a Detroiti Autószalonon biztosan lesz rá mód, de vélhetően már korábban is kapunk majd információkat - ha máshogy nem, csepegtetve.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?