Vörös szőnyeg jár nekik – Ízlésesek a 100 éves Mazdák!

Egyszerre két ünnepi Mazdát is próbálhattunk - mutatjuk, melyik régi modell előtt tisztelegnek!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy sornyi különkiadással ünnepli a Mazda történelmének 100. évfordulóját. A gyártó múltja színes, az ünnepi modellek pedig ízlésesek, sokkal vonzóbbak, mint az alapverziók.

Legutóbb a Mazda 100 éves történelmének legfontosabb modelljeit futottuk át a teljesség igénye nélkül. Csak a legfontosabbakat említettük a múltból, de a jelen határozza meg a márka jövőjét. Most egy sor új ünnepi modellel készültek a vásárlóknak, amik közül két népszerűt sikerült egyidőben megismernünk. A népszerűség persze az alapkivitelekre értendő, az új ünnepi modellek azonban jóval vonzóbbra sikerültek, mint azt elsőre gondolhatnánk. Apró részletek, lényegtelennek tűnő megoldások és aprólékos kivitelezés teszi őket igazán érdekessé és főleg ízlésessé.

Mindig jól mutat, és a klasszikus autókat kedvelőknek szívmelengető is, ha egy gyártó a múltból merít, a 100. évfordulós Mazdáknál pedig pontosan ez történt.

De honnan jött az ihlet? Természetesen a márka első személyautójától, az R360-tól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?