Wards Auto: ezekben az autókban a legjobb ülni

Idén is megmutatta a Wards Auto, mely autók beltere a legjobb

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Wards Auto idén is összesítette, hogy az új, vagy jelentősen megújult modellek közül melyeknek a legjobb a beltere.

Bentley Continental GT, BMW M850i, Genesis G70, Hyundai Santa Fe, Jeep Gladiator, Lincoln Nautilus Black Label, Mercedes-Benz A 220, Nissan Kicks, Toyota RAV4, Volvo V60 - ez az a 10 modell, amelyet a Wards Auto úgy ítélt meg, hogy az elmúlt egy év újdonságai közül a maguk kategóriában a legjobb belteret adják.
Hirdetés
A Toyota a mind népszerűbb kompakt SUV szegmensben nyert a RAV4-gyel, ami nem mellesleg ugyanarra az alapra épül, mint a tavaly a legjobbak közé jutott Camry. Néhány éve talán nem is gondoltuk volna, hogy a Toyota a legjobb belterű autók listáján lesz említhető, ám Christie Schweinsberg főszerkesztő szerint általában komoly fejlődést mutatnak a Toyota belső terei, és erre kiváló példa az új RAV4, amelynek „izgalmas szögletei és formai megoldásai egy geometria tanárnak is a kedvére válnának”. A szakértők nagyra értékelték, hogy a Toyota nem bonyolította túl a formavilágot, egyszerűsége ellenére mégis radikális ötletekkel teremtett megnyerő környezetet. Olyan részletekre hívták fel a figyelmet, mint a belső tér több pontján – a számtalan pakolófelülettől kezdve a kárpitokon át a hangszórórácsokig – visszatérő háromszög motívumok, a selyemfényű króm eleganciáját a csokoládébarna játékosságával kombináló színvilág, a már említett geometrikus idomok, a hatalmas klímavezérlő tárcsák határozott használatát elősegítő texturálása vagy a 8 colos központi érintőképernyő mentén sorakozó, az egyes funkciók közvetlen elérését lehetővé tevő gombok. A funkcionalitás demokratizálásával is elismerést érdemelt ki a Toyota: mindkét üléssoron számos töltőaljzat és ülésfűtés várja az utasokat, minden ajtóban mély, helytakarékos palacktartó szolgálja a felfrissülést. A Toyota-csoport egyébként visszatérő szereplője a Wards Auto utastereket rangsoroló összeállításainak. A már említett Camryn (2018) kívül 2009-ben, majd 2016-ban a Lexus RX két generációja, 2010-ben az Európában nem forgalmazott Lexus HS, 2013-ban a Lexus GS és a Toyota Avalon, majd 2017-ben és 2018-ban a közös padlólemezre épülő Lexus LC, illetve Lexus LS zászlóshajók belső kialakítása bizonyult az autóipar legjobbjának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?