Zörög? Csörög? Kattog? Füstöl? Leállt?

Fizetett hirdetés

Ne fájjon a feje miatta!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bármelyikünkkel megtörténhet, hogy hűséges autónk váratlanul felmondja a szolgálatot. Ez nyaralás előtt különösen sürgős orvoslást vár.


Természetesen van már nálunk is olyan cég, mely az ügyfelek szakszerű és gyors kiszolgálását tekinti elsődleges feladatának és valódi profizmussal segíti a hozzájuk fordulókat. A WRC cégcsoport Európa számos országában képviselteti magát, és nem kivétel ez alól Magyarország sem, ahol immár 5 éve áll az autósok rendelkezésére a www.wrcauto.hu[/url] webshop. Szeretjük a sebességet, a biztonságot és a megbízhatóságot. Ezeket egyesíti magában a WRC Autoparts Hungária Kft filozófiája. A cég a WRC autóalkatrészek kizárólagos magyarországi importőre, honlapjukon keresztül könnyedén elérhetők és beszerezhetők a szükséges vadonatúj utángyártott alkatrészek az ablakemelőktől kezdve a üzemanyagpumpákig. Mivel jelentős hazai raktárkészlettel rendelkeznek, ezért a 16 óráig leadott rendelések akár már aznap átvehetők irodájukban, vagy igény szerint másnapra házhoz is szállítják a szükséges alkatrészt. Amennyiben a fenti határidőig igényelt alkatrész külföldi raktárukból kezdi meg útját, akkor a megrendelést követő napon érkezik meg a budapesti központba, és itt már kézhez is vehető, vagy az azt követő napon kiszállításra kerül, hogy mihamarabb beépüljön kedvenc négykerekűnkbe.

Mivel a cég nem csak a WRC termékpalettájába tartozó – webáruházukban megtalálható - termékek vásárlóit tudja kiszolgálni, hanem az alkatrészpiaci átlaghoz képest - a legnagyobb kedvezményekre fogékony autósokat is, ezért az egyedi igények személyes vagy telefonos egyeztetését követően bármely más márka utángyártott, valamint az Opel, Peugeot, Citroën és Volkswagen-csoport gyári alkatrészeit is beszerzik ügyfeleiknek.
Hirdetés
Érdemes még szót ejtenünk a WRC Autó “legjobb ajánlat + ajándék” szolgáltatásáról is, melynek keretében a webáruházban található termék mellé ajándékot kaphatunk, ha egy másik webáruházban ugyanazt az 5000 forintot meghaladó árú alkatrészt, azonos garanciafeltételekkel olcsóbban lelnénk fel. Ha még ennél is több kedvezményt szeretnénk, érdemes lájkolnunk a WRC Autó Facebook oldalát[/url], hogy rendszeresen értesüljünk legfrissebb akcióikról.
Ezután már nincs más teendőnk, mint ismét tökéletesen működő járgányunkkal célba érve élvezni szabadságunkat, hogy beszerezzük dolgos hétköznapjainkhoz saját töltésünket – legyen az egy erdei kemping, vagy a tengerpart homokjában gázolás, naplemente-csodálás, netán egy új város felfedezése, élvezve az ottani ízeket azon szeretteink társaságában, akikkel mindig megoszthatjuk maradandó élményeinket.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?