Zsebszörny – Renault Clio V6 és R4 L keresztezés

Renault 4L 3000

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kövesse nyomon, amint egy szeretetreméltó Renault 4L gyilkos aszfaltzabálóvá alakul. A különleges operációt francia autó őrültek hajtják végre, egy Clio V6 közreműködésével.


A brutális Renault Clio V6 és a kedves 4L összeépítése nagyjából olyasmi, mintha az állatvilágban a nyuszi párosodna egy orrszarvúval – a végeredmény legalább annyira megdöbbentő lenne, mint a készülőben lévő L’Ecurie 4L 3000. A kreatív társaságot alkotó két fiatalember, Patrice Meignan és Jérémy Taltaud az Európát nyugatról keletre átszelő Gumball 2011 versenyre készül, amelynek mezőnye szűk egy hónap múlva, május 25-én startol Londonból, hogy aztán június 1-jén Isztambulban legyen a befutó. Amihez kétség sem férhet, hogy az autójuk ütős lesz: a háromliteres motorral szerelt, igencsak széles Clio V6 alapjaival szinkronba hozott Renault 4L nem fog kilógni a szupersportkocsikkal alaposan megtűzdelt csapatból, sőt, az egyedi építés miatt valószínűleg nagyobb figyelem fogja övezni, mint a hétköznapi Porschéket, Ferrarikat. Akit érdekel az autó építése, kövesse a L’Ecurie blogját, ahol tucatnyi fényképet is talál az átalakításról.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?