PEUGEOT 407

Futott kilométer: 198 000 km

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Szép,kényelmes,tele minden 21.századi kütyüvel.(hangvezérlés,kapott SMS-t felolvassa,eső-fény szenzor,sötétedő visszapillantó stb,stb...)Nagyon jó fogysztás(5L vegyesen).Nagy,kényelmes első ülések.A hátsó utasoknak már nem nagyon jutott a kényelemből.Nagyon szűk a lábtér,és 180cm felett nehézkes a kiszállás.Bár Édesanyám szerint elölről is nehézkes a kiszállás, de ez fogható a korára már.Negatívként a komputert tudnám megemlíteni.Minden apró hiba miatt sípol, és a legtöbb csak vak lárma.Pl.:Hetekig azt írta ki minden egyes fékezésnél, hogy nem világit valamelyik féklámpám.Elég idegesítő mikor minden fékezésnél sípoló hangot hall az ember...Természetesen semmi baja nem volt az izzónak,és egyszer csak abbahagyta.No komment... A csomagtér nem sikerült valami nagyra....Bár ez az első 4 ajtós autóm, nah de, hogy még egy hagyományos 82cm-es TV-t sem lehet belerakni....Tudom,vegyek LCD-t! :-) Ezeket leszámítva megvagyok elégedve vele.Ajánlani tudom azoknak akik,szeretik a mindenféle technikai kütyüket,és cserében elviselik a néha szeszélyes komputert.

Használó

Születési éve: 1981

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: higgadt

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: budapest

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: higgadt

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 6.5 liter

Fogyasztás országúton: 4.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 5 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 1 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: A Turbó nyomás a komputer szerint alacsony is volt, meg magas is.A Szívem majdnem kiesett a helyéről, hogy ez mennyire fog ez nekem fájni.Szerencsére csak vak lárma volt.Néha írogat ilyen csodákat a kocsi a szervíz szerint.Állítólag hirtelen kapott nagy terhelést a motor.(Dombon felfele padlógázzal+bekapcsol a részecskeszűrő)ez általában elég, hogy megbolondítsa a komputert.Törölve lett a hiba.Azóta sem írta ki.(azóta 25000km mentem)Lerobbanás oka: hajtás / váltóLeírás: A főtengely ékszíjtárcsa adta meg magát.Mint megtudtam kettős tömegű, ez is benne. :-)

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Garancia már lejártJavítás összege: 160000 Ft. Leírás: A részecskeszűrőt kellet kicserélni+a FAP tartályt kellett feltölteni.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem