VOLKSWAGEN VENTO

Futott kilométer: 139 000 km

Vegyes fogyasztás: 7.2 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Az utóbbi felé hajlok bár az túlzás hogy utálom, mert aránylag jól megy lehet bele pakolni, biztonságosnak érzem/tartom, de nem kényelmes(ülés), nem takarékos, és egyáltalán nem megbízható. Érzelemmentes AUTÓ, se több se kevesebb.(leszámítva a félelem érzetet mikor robbanunk le megint :) Számomra a VW konszern megbukott.

Használó

Születési éve: 1982

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: szuk

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban:

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 7.2 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 13 alkalom , ebből 4 lerobbanás

Meghibásodás leírása: Szörnyen csalódott vagyok a megbízhatóság terén az autómmal. Kerékcsapágyak, kuplung, belső! féltengelycsukló ezek kopóalkatrészek még talán elfogadható is. Na de, AC pumpa 2szer(először Sidat utángyártott de új, másodszor gyári bontott lett beépítve), főtengely jeladó, gyújtótrafó modullal, automata klíma nem fúj a szélvédőre (még javítás alatt kb 2 éve). Kipufogó 2szer törött, középső dob kijövő, hátsó dob bemenő, „szerencsére” különböző alkatrész. Küszöb az eső sárvédőnél lakatolva lett az autó 9 éves korában. Lerobbanás oka: elektromos rendszerLeírás: Ha lett volna alkatrész és szerszám a helyszínen akkor megoldódott volna. :) Már egyenesen félek elindulni vele hosszabb útra!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Garancia már lejártJavítás összege: 40000 Ft. Leírás: Az alkatrész nem drága de a javíttatással, és az autó szállításával már az. Mivel autószerelő vagyok azaz olyan sulit végeztem nekem csak az alkatrész árba fájt, de ha egy átlag ember jár így.....

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál:

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Mi az hogy kísérlet? Ha valami nem működik akkor megjavítjuk, mert addig az autó nem megy sehová! :)

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem