RENAULT MEGANE

Futott kilométer: 55 000 km

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

A 224 loerö brutalis! Viszont az egesz auto sokkal kulturaltabb, nyugodtabb, europaibb, mint a Clio RS. Az egy nyers gokart 169 LE-vel. A 6,5-ös sprintet megfutja 100-ra, a gyarilag megadott 236-os vegsebesseg is stimmel, GPS-szel mertük. Turbolyuknak nyoma sincs, 2500-tol gyönyörüen, egyenletesen huz. A szokatlan formaja (ami nekem speciell tetszik) miatt azert 190 felett mar eleg lassan gyorsul. Nem sok ellenfele akad 3500 köbci alatt es barmekkora TDI-t barmikor allva hagy. A gazpedal hasznalata dönti el, hogy 8,5-et vagy 15-öt eszik.

Használó

Születési éve: 1974

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 11 liter

Fogyasztás országúton: 9 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 10 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 6 alkalom

Meghibásodás leírása: Az elektronika sajnos meg mindig nem a franciak erössege. Az infras kilincsek (keyless-go) mind elromlottak, nem elöször 1 ev alatt. A Xenonnal vagy 5-ször voltam szervizben, hala istennek a 6 honapos szavatossagi hataridön belül rendbe raktak. Szoval egyszo mint szaz, en a jövöben kerülöm a szenzorokkal telepakolt hipermodern autokat!Leírás: A lerobbanas azert csunya lenne egy 55000-et futott autotol, meg ha francia is...

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Garanciaidőben, ingyenNincs kiemelt meghibásodás. Leírás: Egy vagyon lett volna a Xenon-ok csereje, ha a garancias idön tul romlanak el!

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 10000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Igen, ez volt a Xenon. Nem szamitottak fel semmit, de eleve az hogy 4 X fel napot volt a kocsi a tölünk 50 km-re talalhato szervizben, fajdalmas idö- es penzveszteseg.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem