BMW 3-AS SOROZAT

Futott kilométer: 206 524 km

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Szinte minden a sofőr kényelmét szolgálja a műszerfalon felém mutat minden vezetésközben is könnyel elérem.Kb.195 magas vagyok és mégis jól elférek kényelmesen, csak a hátsóülésen nem szívesen ülnék ha teltházvan mert ott már szűkösebb a hely. Az utat nagyon jól fekszi. A strapát is jól bírja pedig nem kímélem kap jót-rosszat kis drift az esőben dagonyázás a határban üveghang a városban.... sorolhatnám. De azért odafigyelek rá és nem hanyagolom el ! Természetesen a korral jönnek elő a bosszantó kis apró hibák,de ez természetes ha nemlenének akkor már az lenne a baj :) ,írhatnák regényt is de mar biztos unjátok ezert befejezésül csak annyit hogy : IMÁDOM !!!

Használó

Születési éve: 1989

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: atlagos

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: atlagos

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? megfelelo

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9.5 liter

Fogyasztás országúton: 6.5 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: A kocsi Szervizet nem látott amióta nálam van magam szerelem (szakmai ártalom :) xD )Lerobbanás oka: motor 1 alkalommal meghibásodás, a helyszínen oldódott meg Leírás: Az izzítógyertyák bemondták az unalmast a hetekig tartó -16C -ban de ez gyorsan és viszonylag olcsón orvosolható volt!

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: futómű / fék Javítás összege: 22000 Ft. Leírás: Ez az ár tartalmaz szinte mindent, talpasok szilentek porvédő kormány össz. gömbfej.

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: Ha kicsit ért az ember a kocsihoz akkor nem túl sok minden tud meglepetést okozni.Persze az tény hogy minden mindennel összeköttetésben van és ez megnehezíti az ember dolgát :(

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem